spirituele reizen en vakantie
spiritueel.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Spirituele reizen en vakantie

 • Innersteps portugal
  Innersteps biedt individuele bezinningsweken en groepsretraites op prachtige lokaties in zuid Portugal, waarbij de natuur telkens als bron van inspiratie dient. De weken worden begeleid door wandelcoach Nanette Kant.
  http://www.innersteps.com
 • Ontdek jezelf
  Wil jij stappen zetten in je persoonlijke en intuitieve ontwikkeling en meer zelf bewust zijn. Ontdek je zelf met behulp van trainingen, workshops, coaching, meditatie, readings, healings en retraites, zomerweek, zomervakantie.
  http://www.ontdekjezelf.com
 • Ontspanje: wellness en meditatie
  Op een fantastische locatie in de groene heuvels van Jávea ligt op zo’n 8 km van zee onze royale villa Bright. Hier organiseren wij ONTSPANJE weken en meditatie/massage arrangementen om te ontspannen en te onthaasten. De villa beschikt over een eigen zwembad met zonneterrassen en een privé gelegen tuin met een jacuzzi. Er is voor ieder wat wils, zowel in de omgeving als binnen de aangeboden programma\'s. Hiermee bieden we een ontspannende wellness vakantie aan met veel afwisseling, een weldaad voor lichaam en geest! De door ons georganiseerde Ontspanjeweken zijn er vooral op gericht om lichaam en geest eens helemaal tot rust te laten komen. Het is ons doel om dit te realiseren via een combinatie van ontspanning met inspanning plus een aantal persoonlijke behandelingen. Binnen het 5-daagse programma is er tijd voor ontspanningsoefeningen en meditaties, maar ook voor wandelen, (dru)yoga en pilates. Daarnaast ontvangt iedereen een kruidenstempel massage, een Ayurvedische massage, een aura/chakra-test, 2 metingen en behandelingen met de Merid, toegang tot de plaatselijk spa en naar keuze een healing of een uur latin dans. De week wordt afgesloten met een gezamelijke lunch of diner in een gezellig Spaans restaurantje of op het terras aan het zwembad. Het meditatie/massage arrangement kan naar keuze duren van 1-5 dagen. In de ochtend wordt aandacht besteed aan meditatie en ontspanning, in de middag ontvangt iedere deelnemer een massage naar keuze (Ayurvedisch, kruidenstempel of figuurcorrigerend). Op verzoek kan er een programma op maat gemaakt worden voor groepen van 2-16 personen. Graag zijn wij behulpzaam bij het organiseren van een leuke vakantie van één of meerdere dagen. Ook een volledig verzorgd arrangement behoort tot de mogelijkheden. Het e-boek “Lichter en luchtiger leven” is via deze site GRATIS aan te vragen.
  http://www.ontspanje.net
 • Pyrenees pyreneeen.be Pyreneeen_spiritualiteit.htm
  2 tot 4 weken retraite van bergmeer tot bergmeer hoog in de Spaanse Pyreneeën. In je rugzak enkel het nodigste en een zwerftentje. Tijd enkel voor jezelf, om tot rust te komen, het natuurlijke aangeboren meditatieproces opnieuw te ontdekken, bezinnen, tot jezelf komen, lichamelijkheid en spiritualiteit integreren, levensrevisie, je roeping herontdekken, betrouwbaar, rechtvaardig en liefdesbekwaam worden... . Onthaasting, vakantie, herbronning voor lichaam en geest.
  http://www.pyrenees-pyreneeen.be/Pyreneeen_spiritualiteit.htm
 • Rezonans
  Rezonans is een holistisch spiritueel centrum met een keur aan behandelingen en therapieen. De boerderij iigt tussen de weilanden en het bos en is ook bij uitstek geschikt als retraite-locatie. Wij beschikken over overnachtingsmogelijkheden.
  http://www.rezonans.nl
 • Spirituele wintervakantie noorwegen
  Spirituele Wintervakantie naar Noorwegen De échte Noorse winter verandert het prachtige Noorse fjord landschap in een wit paradijs en een bijzondere locatie voor een spirituele wintervakantie. De vakantie bestaat uit een mix van yoga, meditatie, natuurbeleving en winteractiviteiten. Ervaring met yoga of wintersport is niet noodzakelijk, de vakantie is voor iedereen die Noorwegen op een andere manier wil beleven. We zullen verblijven in een authentieke Noors vakantiehuis in Tovdalen in het zuidoosten van Noorwegen. Het vakantiehuis heeft een authentieke en knusse sfeer met ruime woonkamer voor de yoga en meditaties. De reis wordt zonder winst oogmerk georganiseerd, de kosten worden gewoon onder de deelnemers verdeeld.
  http://www.discover-norway.org/Winter_index.html
 • Thema-weekenden moddergat
  Weer even op adem komen aan de Waddenzee met een interessant thema. O.a.: gregoriaans, poëzievoordracht en orgels in Noordoost-Friesland
  http://www.harmjanwilbrink.nl/weekendmoddergat/index.html
 • Zielzicht retraites
  Retraite; rust en ruimte voor jezelf, reflecteren op betekenis en balans in je dagelijkse bestaan. Ervaren van contact met jezelf en in de ontmoetingen met anderen. Bewust leven en spirituele groei. Een nieuwe start. Groepsretraites in Nederland en Belgie sinds 2001 door Bert van Rijnberk en Sylvia Monten.
  http://www.zielzicht.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Spirituele reizen en vakantie